Young Living foundation

 

Het verspreiden van de boodschap en het helpen van anderen over de hele wereld om door middel van het gebruik van de essentiële oliën er een gezonde levensstijl op na te houden en succesvol te zijn, is wat leidde tot de oprichting van de Young Living Foundation. Het doel van deze stichting is “om kinderen te onderwijzen, op te voeden en te inspireren tot een gezonde levensstijl”. In de afgelopen jaren hebben honderden vrijwilligers geholpen, en Gary’s visie blijft zich uitbreiden!

Alles wat gedoneerd wordt aan de foundation gaat 1 op 1 naar het goede doel. Er worden geen dure salarissen of onkosten van betaald, want die worden uit het bedrijf van Young Living betaald. Dit kunnen niet veel organisaties waarmaken!

Als Young Living member kun je iedere maand een bedrag inleggen, de opleiding van een kind ondersteunen, een "sole hope" party organisieren of een eenmalige donatie doen. Als Young Living member kun je ook deelnemen aan vrijwilligersreizen, waar je zelf kunt meehelpen en tegelijk met je eigen ogen kunt zien wat voor hulp er word geboden met het gedoneerde geld.