Young Living

 

Young Living bestaat al 25 jaar. Het bedrijf is opgericht door Gary & Mary Young en heeft als missie het gebruik van essentiële oliën bij iedereen thuis te brengen, over de hele wereld. Young Living is marktleider op het gebied van essentiële oliën en ook de enige die Seed to Seal™ garandeert: 100% therapeutische olie .

Young Living Essential Oils heeft 150 oliën, enkelvoudig en blends. Maar ook zijn er supplementen, huishoudelijke producten en verzorgingsproducten verkrijgbaar. En zelfs minerale make-up!

De oliën worden in verschillende landen geproduceerd op eigen boerderijen volgens het Seed to Seal™ principe. Van Ecuador tot Frankrijk, van Amerika tot Oman. 

Young Living is niet alleen maar op winst uit. Het bedrijf heeft een duidelijke missie. Zoals Gary Young zegt: “Ik heb nog nooit een product voor de winst gemaakt, ik doe dit omdat ik een doel voor ogen heb“. 

Young Living denkt niet alleen aan zichzelf. Het bedrijf werkt samen met de lokale bevolking bij hun boerderijen wereldwijd en ook helpt de
D. Gary Young Foundation vele gezinnen over de hele wereld.