Waar beginnen?

 

De wereld van essentiële oliën is geweldig en heel uitgebreid. Je staat er versteld van welke klachten en symptomen je allemaal kunt ondersteunen. Je gebruikt het ook voor je huishouden en als verzorgingsproduct, zelfs als make-up. Je kunt je leven helemaal meukvrij inrichten en een gezonde levensstijl ondersteunen. En dat allemaal met de mooie Young Living producten. Maar waar start je nu mee?

1. Starterkit

Torenhoog op nummer 1; de Starterkit.
Als je echt wilt ervaren wat verschillende oliën op allerlei gebied voor jou en je gezin kunnen doen, koop dan de Starterkit. Met deze complete set kun je voorlopig wel even uit de voeten; met de 12 basis oliën die inbegrepen zijn heb je altijd een olie voorhanden om te diffusen of op je lichaam aan te brengen voor welk probleem dan ook. Je medicijnkastje ben je niet meer nodig, zo divers kun je de oliën inzetten. 

2. Laat je adviseren

Vraag me naar een olie of combinatie van oliën die je kunt toepassen bij jouw specifieke gezondheids- of emotionele probleem. Ik adviseer je graag. Vrijblijvend.De olie kun je met mij meebestellen, ik bestel maandelijks, en ik geef je mijn 24% distributeurskorting. Je krijgt mijn korting zodat je kennis kunt maken met Young Living. Omdat ik het fijn vind dat je het gaat ervaren.  

3. Productgids

Blader de productgids door. Zo kun je op een rustige manier bekijken wat Young Living te bieden heeft. 

4. Doe de bodyscan

Tenslotte, wat je zéker ook kunt laten doen, is de ZYTO body scan.
De handscanner maakt verbinding met een app op de laptop en scant jouw energiebanen op 76 biomarkers, dit duurt een aantal minuten. Als de scan klaar is vertelt de app je welke Young Living oliën je nodig bent om je weer fijn te voelen! Fysiek én emotioneel. Zo weet je meteen welke olie bij jou past. Mijn ervaring is dat het eindresultaat altijd weer kloppend is, om kippenvel van te krijgen.