Waar beginnen?

 

Ik realiseer me dat het nogal veel is als dit je eerste aanraking is met pure essentiële oliën. Zoveel oliën, zoveel toepassingen. Als je googled op Young Living word je overspoeld met informatie. Ik liep hier zelf ook tegenaan toen ik me erin ging verdiepen. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?

Mijn tips

 

1. Starterkit

Koop de Starterkit. Met deze complete set kun je voorlopig wel even uit de voeten; met de 12 basis oliën die inbegrepen zijn heb je altijd een olie voorhanden om op je lichaam aan te brengen voor welk probleem dan ook. Met de bijgeleverde diffuser kun je de therapeutische werking in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of waar dan ook ervaren. De starterkit is ideaal om verschillende olietjes uit te proberen. Voor € 171,52 heb je een geweldig cadeautje voor jezelf, laat het een doel zijn om voor te sparen!
De Starterkit is een speciale deal van Young Living om mensen laagdrempelig en zo voordelig mogelijk in aanraking te laten komen met de verschillende facetten van de essentiële oliën. Ontdek hoe heerlijk het is als je niet meteen naar chemische medicijnen hoeft te grijpen maar je een 100% natuurlijk product uit je Starterkit kunt pakken. Lees bij oliën uitgelicht de beschrijving van de oliën die op dit moment in de kit zitten. 

 

2. Laat je adviseren

Vraag me naar een olie of combinatie van oliën die je kunt toepassen bij jouw specifieke gezondheids- of emotionele probleem. Ik adviseer je graag. Vrijblijvend. Ik vertel je hoe je de olie moet verdunnen (indien nodig) en vertel je waar je het kunt aanbrengen. Je krijgt van mij een uitgebreide beschrijving van de historie en werking van deze essentiële olie. 
De olie kun je met mij meebestellen, ik bestel maandelijks rond de 14e, en ik geef je mijn 24% distributeurskorting. Je krijgt mijn korting zodat je kennis kunt maken met Young Living. Omdat ik het fijn vind dat je het gaat ervaren.  

 

3. Productgids

Blader de productgids door. Zo kun je op een rustige manier bekijken wat Young Living te bieden heeft. 

 

 

 

 

4. Word lid

Word lid van mijn Facebook groepje. Bekijk de bestanden en foto's, lees mee met de ervaringen, stel je vragen. 

https://www.facebook.com/groups/1791461361081261/

 

 

Doe de bodyscan

Tenslotte, wat je zéker ook kunt laten doen, is de iTOVi scan of ZYTO scan. (doen beide hetzelfde maar de itovi scan past in mijn handtas dus die neem ik sneller mee overal naartoe).
De handscanner maakt verbinding met een app op mijn telefoon of laptop en scant jouw energiebanen, dit duurt een aantal minuten. Als de scan klaar is vertelt de app je welke Young Living oliën je nodig bent om je weer fijn te voelen! Fysiek én emotioneel. Zo weet je meteen welke olie bij jou past. Mijn ervaring is dat het eindresultaat altijd weer kloppend is, om kippenvel van te krijgen.