Over mij

 

Ik ben Sandra, getrouwd met Eric, we wonen in Drenthe en we hebben 3 kinderen: Ramon, Yara en Isabel. 

Onze lieve Yara, geboren in 2009, heeft een zeldzaam syndroom: het Pallister Killian Syndroom. Hierdoor is ze ernstig meervoudig gehandicapt. Bij deze kinderen is bekend dat ze een lagere weerstand hebben. En dat bleek; de eerste levensjaren had ze een paar keer ernstige longontsteking, en vanaf dat ze vier is had ze chronische blaasontsteking. Wat we al niet hebben geprobeerd aan middeltjes. Niets hielp en constant zat ze aan de antibiotica en lag ze in het ziekenhuis omdat ze geen voeding binnenhield. De weerstand werd alsmaar lager waardoor ze ook nog eens elk virus oppikte. Een neerwaartse spiraal dus. 

Vriendin Priscilla wees mij op de oliën van Young Living. Ik moest er wel even over nadenken. Want: hadden we niet alles al geprobeerd? Ik was erg sceptisch. Maar besloot om er toch voor te gaan. Want als pure producten uit de natuur haar kunnen helpen is dat natuurlijk beter dan de chemische antibioticakuren. 

In oktober 2015 kocht ik de Starterkit, waarin een diffuser (vernevelaar) zit met een heleboel flesjes olie, en ben aan de slag gegaan voor Yara. Ik bracht de olie - verdund - aan onder haar voetjes, op haar buik, en deed het in de diffuser.

Het resultaat is verbluffend. Yara is nauwelijks meer ziek en de blaasontsteking is onder controle. Ze slaapt beter, kan beter focussen als met haar gewerkt wordt, geen last meer van buikpijn. Het allermooiste is dat ze sindsdien uit het ziekenhuis is gebleven en geen onderhoudskuur antibiotica meer hoeft!
Iedereen binnen het gezin gebruikt de oliën nu op allerlei gebied en we zijn het medicijnkastje nauwelijks meer nodig. Hadden we de oliën maar eerder ontdekt... 

Sinds januari 2016 ben ik zelf Young Living distributor, vertel ik mensen over mijn ervaringen, geef ik advies en begeleid ik bij het gebruik van de essentiële oliën. 
Sinds oktober 2016 mag ik info momenten en workshops houden in Banyan Centrum Drenthe. Ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, ik heb het er erg naar mijn zin.
Nu het met Yara zo goed gaat qua gezondheid komt het werken met Young Living oliën op het juiste moment op mijn pad. Dus kom langs bij het Banyan Centrum of laat me jou via de email, whatsapp of facebook adviseren! Gratis en vrijblijvend. Of doe een bodyscan, deze scan geeft je inzicht in de oliën die je op dit moment nodig bent. Altijd raak. Maak een afspraak!