Over mij

 

Ik ben Sandra, getrouwd met Eric, we wonen in Drenthe en we hebben 3 kinderen: Ramon, Yara en Isabel. 

Hoe ben ik aan de oliën gekomen? Dat komt door onze dochter Yara, geboren in 2009.  Zij heeft een zeldzaam syndroom; het Pallister Killian Syndroom. Hierdoor is ze meervoudig gehandicapt. Een hele zorg maar ze is een blij en tevreden meisje. 

Echter heeft Yara door dit syndroom wel een lage weerstand en pikt ze alles op wat er maar in de lucht hangt. Voeg daaraan toe een chronische blaasontsteking en de neerwaartse spiraal is gevormd. Ze was er niet uit te krijgen.

Vriendin Priscilla wees mij op de oliën van Young Living. Ik moest er wel even over nadenken. Maar besloot om er toch voor te gaan. Want als pure producten uit de natuur haar kunnen helpen is dat natuurlijk beter dan de chemische antibioticakuren. 

In oktober 2015 kocht ik de Starterskit, waarin een diffuser zit met een heleboel flesjes olie, en ben aan de slag gegaan voor Yara. Ik bracht het - verdund - aan onder haar voetjes, op haar buik, in de diffuser.

Het resultaat is verbluffend. Nauwelijks meer ziek en de blaasontsteking is onder controle. Ze slaapt beter, kan beter focussen als met haar gewerkt wordt, geen last meer van buikpijn.
Iedereen binnen het gezin gebruikt de oliën nu op allerlei gebied en we zijn het medicijnkastje nauwelijks meer nodig. Hadden we de oliën maar eerder ontdekt... 

Sinds januari 2016 ben ik zelf Young Living distributor, vertel ik mensen over mijn ervaringen, geef ik advies en begeleid ik bij het gebruik van de essentiële oliën. 
Sinds oktober 2016 mag ik info momenten en workshops houden in Banyan Centrum Drenthe. Ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, ik heb het er erg naar mijn zin.
Nu het met Yara zo goed gaat qua gezondheid komt het werken met Young Living oliën op het juiste moment op mijn pad. Dus kom langs bij het Banyan Centrum of laat me jou via de email, whatsapp of facebook adviseren! Gratis en vrijblijvend. Of doe een iTOVi scan, deze scan geeft je inzicht in de oliën die je op dit moment nodig bent. Altijd raak. Maak een afspraak!