Over mij

 

Ik ben Sandra, getrouwd met Eric, we wonen in Drenthe en we hebben 3 kinderen: Ramon, Yara en Isabel. 

Onze lieve Yara, geboren in 2009, heeft een zeldzaam syndroom: het Pallister Killian Syndroom. Hierdoor is ze ernstig meervoudig gehandicapt. Bij deze kinderen is bekend dat ze een lagere weerstand hebben. En dat bleek; de eerste levensjaren had ze een paar keer ernstige longontsteking, en vanaf dat ze vier is had ze chronische blaasontsteking. Wat we al niet hebben geprobeerd aan middeltjes. Niets hielp en constant zat ze aan de antibiotica en lag ze in het ziekenhuis omdat ze geen voeding binnenhield. De weerstand werd alsmaar lager waardoor ze ook nog eens elk virus oppikte. Een neerwaartse spiraal dus. 

Vriendin Priscilla wees mij op de oliën van Young Living. Ik moest er wel even over nadenken. Want: hadden we niet alles al geprobeerd? Ik was erg sceptisch. Maar besloot om er toch voor te gaan. Want als pure producten uit de natuur haar kunnen helpen is dat natuurlijk beter dan de chemische antibioticakuren. 

In oktober 2015 kocht ik de Starterkit, waarin een diffuser (vernevelaar) zit met een heleboel flesjes olie, en ben aan de slag gegaan voor Yara. Ik bracht de olie - verdund - aan onder haar voetjes, op haar buik, en deed het in de diffuser.

Het resultaat is verbluffend. Yara is nauwelijks meer ziek en de blaasontsteking is onder controle. Ze slaapt beter, kan beter focussen als met haar gewerkt wordt, geen last meer van buikpijn. Het allermooiste is dat ze sindsdien uit het ziekenhuis is gebleven en geen onderhoudskuur antibiotica meer hoeft!
Iedereen binnen het gezin gebruikt de oliën nu op allerlei gebied en we zijn het medicijnkastje nauwelijks meer nodig. Hadden we de oliën maar eerder ontdekt... 

Vanaf januari 2016 was ik zelf Young Living distributor, vertelde ik mensen over mijn ervaringen, gaf ik advies en begeleidde ik bij het gebruik van de essentiële oliën. 
Vanaf oktober 2016 mocht ik info momenten en workshops houden in Banyan Centrum Drenthe. Ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, ik had het er erg naar mijn zin.

Toch ging er behoorlijk veel tijd en energie in zitten en zag ik dat zakelijk gezien niet altijd terug. Mijn hoofddoel was om mensen te helpen en ik stak er erg veel energie van mezelf in terwijl ik ook nog een druk gezin heb. Met een meisje dat veel zorg vraagt. 

Dus per april 2019 laat ik de business kant achter me en ga ik alleen nog op persoonlijk gebied verder met Young Living. Meebestellen kan dus altijd nog. Vragen blijf ik ook gewoon beantwoorden, tips blijf ik geven en ook de Zyto scan kun je bij me blijven doen.
De starterkit kun je ook altijd blijven bestellen, neem gewoon even contact op met mij. 

Deze website houdt op te bestaan per 4 december 2019. Maar ik niet! Je kunt me blijven bereiken op oilcompass@hotmail.com, via de Facebookpagina van Oilcompass of via mijn telefoonnummer 0628318394. 

Bedankt voor al jullie lieve reacties.  

Sandra