ZYTO scan

Ontdek welke essentiële oliën je op dit moment fysiek, mentaal, emotioneel nodig bent. De ZYTO compass handscanner meet je lichaam door op 76 biomarkers. De scanner stelt jouw lichaam als het ware de vragen, en je lichaam geeft antwoord daarop.
Voor de markers die buiten bereik zijn, dus uit balans zijn, vindt de software de geschikte oliën om de frequentie weer op peil te brengen. Zodat je weer helemaal in balans komt bij gebruik van de oliën!

De ZYTO scan doorgrondt de diepste lagen en zal naast fysieke problemen ook de emotionele achtergrond willen aanpakken. Het een sluit het ander natuurlijk niet uit.

Voor een rake uitslag, een bijzondere ervaring, een uitgebreide uitleg van de oliën, tips voor het gebruik van de oliën, raad ik je zeker aan om deze scan te komen doen! Je ontvangt duidelijke beschrijvingen per e-mail om nog eens rustig na te lezen. Besluit je om tot aanschaf van de oliën over te gaan, ontvang je van mij een protocol hoe vaak en hoeveel druppels je op de huid moet aanbrengen.

Ikzelf neem per april 2019 geen ZYTO scans meer af. Voor een bodyscan (ZYTO of iTOVi) kun je terecht in Emmen bij Jezien Erkelens: tel: 0591303164, jezienerkelens@gmail.com