iTOVi scan

Persoonlijke scanner
iTOVi heeft een klein formaat scanner ontworpen met een wetenschappelijk bewezen techniek. Een keuze maken welke producten jouw lichaam nodig heeft was nog nooit zo makkelijk. De scanner laat je zien welke specifieke oliën of supplementen jouw lichaam op dit moment nodig heeft ter ondersteuning van een goede gezondheid.

De iTOVi scanner is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor baby's, kinderen, zwangeren, mensen met een pacemaker en dieren.

Balans

Breng jouw lichaam in de meest ideale toestand door te ontdekken welke olien en supplementen jouw lichaam nodig heeft. Velen van ons worstelen om de optimale balans te vinden in hun leven.

Diverse factoren zoals gebrek aan slaap. stress. ziekten en andere gezondheidsproblemen maken dit lastiger, iTOVi is een hulpmiddel om te helpen communiceren met je lichaam om dit evenwicht te bereiken.

 

Persoonlijk

Wij zijn allemaal uniek en er is geen standaard regel in het vinden van mentale en fysieke balans. De iTOVi kijkt naar de behoeftes van jouw lichaam en maakt een persoonlijk rapport van producten die jouw lichaam nodig heeft. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kunt u uw lichaam ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen.

Gratis iTOVi scan
Wil je ook meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft?
- bij aankoop van jouw Premium Starter Kit ontvang je één gratis, geheel uitgewerkte scan
- bij deelname aan het ER (Essential Rewards) spaarprogramma ontvang je een gratis scan met uitwerking voor jezelf en je gezin
- bij het organiseren van een info avond over de oliën van Young Living ontvang je als gastvrouw / gastheer een gratis scan met uitwerking, de overige deelnemers betalen € 5,00 per scan

Reguliere iTOVi scan
De reguliere kosten voor een iTOVi scan zijn € 10,00 per persoon.
Kom je op afspraak neem ik de tijd om de uitslag met je door te nemen en krijg je een uitgebreide uitwerking via je mail. 

De scan wordt door mij afgenomen bij locatie Banyan Centrum Drenthe of je komt gezellig bij mij thuis. 

Reserveer je iTOVi scan nu via onderstaand formulier!