Hoe gebruik je de oliën uit de Starterkit?

Ben je bang dat je niet alle oliën zult gebruiken? Lees hieronder mijn tips!

 

Een paar tips:
Stress Away – Op polsen voor meer rust bij drukte, angst of paniek, in de nek bij spanningshoofdpijn, in de diffuser voor het slapen gaan (mama musthave).

RC – Verdund met V6 op neus en borst verlicht bij hoesten en verkoudheid. Voor de nacht op de borst voor een geruisloze nacht.

Lavender – In een capsule als natuurlijke anti-depressiva, in de diffuser voor meer rust of voor het slapen gaan (ook bij de kids) en op de huid bij diverse klachten.
Purification – Rondom de oren bij zere oren, in de diffuser om de ruimte te reinigen van boosheid en negatieve energieën, bij wasnoten voor een frisse was, in de diffuser na het gourmetten of andere vervelende geurtjes in huis. 

Lemon – Elke ochtend in een glas lauw water voor reiniging van binnenuit.

Frankincense – Druppel op de kruin om af te sluiten van prikkels, in de diffuser of voetenbad voor relaxmoment, in dagelijkse huidserum.

Thieves – Verdund met V6 op keel of druppel in tl honing bij een pijnlijke keel, over de aura strijken voor afschermen prikkels, onder de voeten voor algemene immuunboost, plaatselijk op de huid bij ontstekingen (acne), op de onderbuik bij blaasontsteking. 

Orange – Achter oren of in de diffuser voor een blij gevoel.

Copaiba – Druppel onder tong om meer te aarden of bij angstgevoelens, op pijnlijke gewrichten, in water voor ontstekingsremmende functie van binnenuit.

Panaway – Samen met Copaiba en Peppermint bij gespannen en pijnlijke spieren.

Peppermint – Op voorhoofd en in nek voor een frisse energieboost, druppel in water om maag rustig te maken, op de buik smeren bij opgeblazen gevoel, samen met lemon in de diffuser voor meer focus, bij hoofdpijn.

DiGize – Bij alle soorten buikpijnen, op de borst of onder voeten voor slijmoplossende werking mbt luchtwegen, thv slokdarm bij brandend maagzuur.

 

Dus op de vraag of je alle oliën echt gaat gebruiken? JA!!
Je krijgt van mij een handboek cadeau bij de Starterkit zodat je nog veel meer tips & tricks voor het gebruik hebt!