Diffuser

Hieronder zie je enkele fijne combinaties voor in de diffuser 

Hoe werkt het?
Je vult de diffuser met (kraan)water tot aan de markering en doet hierbij een aantal druppels essentiële olie. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kun je er meer of minder druppels in doen. Let op! De goedkopere diffusers die in reguliere winkels verkrijgbaar zijn, zijn vaak gemaakt van plastic/kunststof. Zou je hier de pure olie van Young Living in vernevelen, tast deze het plastic aan waardoor er vervuilende deeltjes in de lucht kunnen komen. Dit wil je niet. De diffusers van Young Living zijn gefabriceerd van medicinaal plastic en dus veilig. 

Overigens: wil je de geur van de oliën van Young Living boven een brandertje verspreiden, kan dit natuurlijk. Voor de geur is het heerlijk! Echter gaat de therapeutische werking door de warmte verloren. Dat is ook de reden dat Young Living alleen koude destillatie gebruikt om de olie te verkrijgen en werkt ook de diffuser met verneveling door koude lucht. 

De diffuser is los te koop bij Young Living maar ook in een voordelige combinatie met 11 basis oliën (de Premium Starter Kit)