Oliën

 

Young Living oliën zijn krachtige oliën (100 keer sterker dan reguliere oliën die verkrijgbaar zijn in de winkel). Goede begeleiding is nodig. Je moet altijd verdunnen en de voorschriften volgen. Wees bij baby's en kinderen extra voorzichtig. 

Het verschil met andere essentiële oliën is dat slechts 10% van alle essentiële oliën op de markt 100% natuurlijk zijn (zonder toevoegingen) en maar 1% is van therapeutische kwaliteit (alle werkzame stoffen van de plant zijn behouden).Young Living staat voor topkwaliteit met oliën van 100% therapeutische kwaliteit en geeft altijd de "Seed to Seal" garantie.

Oliën van deze kwaliteit zijn schaars en kosten wat meer, maar zijn economischer in gebruik omdat je er heel weinig van nodig hebt. Ze zijn super geconcentreerd en werken heel effectief. Een therapeutische olie heeft zeer veel verschillende bestanddelen en doet z'n werk op verschillende niveaus; fysiek, emotioneel en mentaal.

Op de volgende pagina's lees je meer over het gebruik en de werking van de oliën, vind je enkele uitgelichte oliën, de productengids, vertel ik je wat meer over de Premium Starter Kits en over de bijzondere werking van de Zyto Scan.