Aan alle moeders die wel wat ontspanning, slaap, een immuunboost of plezier kunnen gebruiken!


De Premium Starterkit is de meest voordelige manier om kennis te maken met de oliën van Young Living.
Young Living heeft de meest populaire oliën samengesteld in een pakket mét een diffuser. Met de Premium Starterkit kun je direct van start en het hele gezin mee laten genieten. Of het nu gaat om klachten bij griep, pijnlijke spieren, moeilijk slapen of concentratie issues; met de oliën uit de kit kun je alle kanten op.

Investeren in je gezondheid is altijd een goed idee.
Er is een goede reden dat de oliën van Young Living duurder zijn dan een gemiddelde olie van een reformwinkel of drogist.
De oliën van Young Living werken namelijk op celniveau en zijn daardoor therapeutisch en doen veel meer dan alleen een geur afgeven.
De oliën zijn puur natuur; direct van het biologische land komt het met koude destillatie-proces, waardoor alle kracht behouden blijft, in het flesje. Zonder tussenkomst van derden en zonder toevoegingen. 

De Premium Starterkit is extreem veelzijdig. Lees hier wat de oliën uit het pakket voor je kunnen doen!

Bij aanschaf van de Premium Starterkit krijg je mijn begeleiding. Het is namelijk belangrijk dat je weet hoe je moet beginnen en wat essentiële oliën allemaal voor je lichaam & geest kunnen betekenen. Tevens hebben we een Facebook groep waar je alles kunt leren en helpen we je graag op weg in de wondere wereld van Young Living! De Starterkit kost € 171,52 inclusief btw (exclusief verzendkosten).

 

Het bestellen van de Starterkit

Jij wilt direct de kit bestellen? Goed zo!
Hieronder heb ik het aanmeldproces voor je uitgelegd.
Kom je er niet uit of wil je dat ik je account aanmaak, neem dan even contact met me op.

Stap 1: Ga naar www.youngliving.com/vo

Stap 2: Zorg dat de ID van sponsor & introductiepersoon beide 3311177 zijn.

Stap 3: Klik op Doorgaan.

Stap 4: Vul je verdere informatie in.

Stap 5: Schrijf ergens je pin (0000 is het makkelijkste) en je password op, zodat je later gewoon kunt inloggen.

Stap 6: Je hebt nu 2 opties. Je kunt de kit kopen zonder spaarprogramma, waardoor je direct spaarpunten misloopt, of je meld je aan voor het spaarprogramma (Essential Rewards) en bestelt je kit en hebt gelijk het voordeel van lagere verzendkosten en je eerste punten zijn in de pocket!

Optie 1: Bestellen zonder spaarprogramma Essential Rewards
Selecteer de Premium Starter kit (European plug) (€ 141,75 euro excl. btw en verzendkosten). Hierin zitten eigenlijk de meest gebruikte oliën die je echt voor van alles kunt gebruiken, maar tevens de diffuser waarmee je ook de werking van de oliën in je woon-/slaap-/werkkamer kunt verspreiden. Ga nu naar stap 8.

Optie 2: Bestellen mét spaarprogramma Essential Rewards
Wil je direct deelnemen aan het spaarprogramma Essential Rewards klik dan onderaan op “Doorgaan zonder bestellen”. Je komt nu op de volgende pagina met aan de linkerzijde het menu. Klik op Essential Rewards en doorloop de stappen om je bestelling compleet te maken. Je bent nu klaar en kunt de volgende stappen overslaan.

Stap 8: Klik op naar de “Kassa” of “Winkel verder” als je direct meer wilt bestellen.

Stap 9: Vul de betaalwijze in en controleer je adres, klik op volgende.

Stap 10: Controleer je bestelling en klik op bevestig, je ontvangt per email een bevestiging nadat je deze stappen doorlopen hebt. De korting van €20,- zal op je rekening worden overgemaakt zodra je kit binnenkomt. Vergeet dus niet je bankgegevens door te geven!

Nog even geduld voor je je Premium Starterkit binnen hebt!
Gelukkig duurt het maximaal 3 werkdagen en kun je snel gaan genieten en ervaren.

Je zult worden toegevoegd aan de Facebook groep: iOlie | The Basics waar je alvast op weg geholpen wordt met je Starterkit en tevens de 10 daagse challenge kunt vinden.