Info ochtend

 

Ik geef graag bij jou thuis een info ochtend, middag of avond over de Young Living oliën. 

Vrijblijvend en kosteloos.

Er gaat achteraf geen intekenlijst of bestellijst langs. 

Natuurlijk neem ik de diffuser en veel oliën mee en zal ik alles vertellen over mijn ervaringen, de oliën en het bedrijf Young Living. Ook is er de mogelijkheid tot het laten doen van de Zyto scan (voor € 15,00 per scan). 

Dus: trommel een paar vrienden/vriendinnen bij elkaar en we maken er iets gezelligs van! Mail me gerust om een datum te prikken!

Psssst: Als gastvrouw/gastheer krijg je een gratis olie van mij en ik neem gratis een Zyto scan bij je af! ;)


Agenda

 

Op vrijdagochtend 30 september en woensdagavond 5 oktober geef ik weer een info ochtend bij het Banyan Centrum (voorheen Yogaboom) in Sleen. Datum nog nader te bepalen. 

Ben je benieuwd wat essentiële oliën voor jou en je gezin kunnen betekenen? Op fysiek en emotioneel gebied? Kom luisteren naar mijn ervaringen en ik vertel je alles over de oliën die ook rond zullen gaan.

Datum: 30 september a.s.                       5 oktober a.s.

Tijd: 9:30-12:00                                       19:00 - 21:30

 

 

Locatie: Banyan Centrum Drenthe, De Goornhoek 1/2 te Sleen (naast de Rabobank en op de hoek, voormalig Medi Decoration)

Kosten: gratis

Deze ochtend is er tevens de mogelijkheid om een Zytoscan af te nemen. Een Zytoscan laat precies zien welke oliën en/of supplementen je lichaam op fysiek en emotioneel vlak nodig heeft en waarom. De kosten voor een Zytoscan bedragen € 15,00 per scan, contant te voldoen. Het zou fijn zijn als je nu al weet dat je de scan wilt laten doen, geef dit even aan bij je opgave, maar je kunt het ook ter plaatse beslissen. Graag tot dan!