Ervaringen van anderen

Hier kun je de ervaringen lezen van lieve mensen die iets moois hebben beleefd met de oliën van Young Living. Hier word je toch blij van?!

 

Anoniem

Naar aanleiding van de ZYTO scan ben ik Lavender en Tangerine gaan gebruiken en ik ben heel enthousiast. Ik slaap sinds jaren weer door 's nachts! En ik maak me veel minder druk als er onverwachte situaties zijn. Ik ben veel rustiger. 

 

Anoniem

Mijn zoon reageert super goed op de Cedarwood olie die uit zijn scan kwam...Hij slaapt sinds tijden weer ECHT goed, komt er niet meer uit 'snachts, en is niet meer bang...Een heerlijke diepe rustige slaap. En zijn eczeem.......om nou te zeggen het is over is overdreven, maar het heeft er sinds jaren niet zo goed uitgezien, onvoorstelbaar..echt geweldig!!! Dus wij zijn er super blij mee, en blijven smeren. 

 

Priscilla

Ongelooflijk trots op mijn kanjer hoe hij deze Cito periode doorkomt. Hij kan zich beter concentreren op zijn werk. Zijn scores zijn omhoog gegaan. Er is meer rust in zijn hoofd. Meer zelfvertrouwen. En juf is uiterst tevreden over zijn houding en gedrag in de klas. En wat ook zo fijn is voor hem hij stottert niet meer. Wat willen we nog meer. Zo blij dat we nooit voor medicatie zijn gegaan maar wel voor een natuurlijk alternatief.

Anita

Waaaaatttttt??????

4 dagen en de pukkeltjes van onze 'pubert'zijn compleet verdwenen!!!
Ik had al goede verhalen over de Life 5 capsules gehoord, maar ik ben flabbergasted!!!

Al eerder gebruikte hij een mixje op besis van V6 draagolie met Purification, Lavender, Frankincense en TeaTree olie erin. Dat deed op bepaalde plekken in zijn gezicht al goed zijn werk, maar nu met de Life 5 is het echt waanzinnig, geen pukkeltje meer te zien!

Life 5 is een probiotica, dus doet sowieso veel goeds voor de gezondheid. Benieuwd wat het hem nog meer zal brengen...

#PuberMetEenBabyZachtHuidje #ByeByePukkels #Life5