Slaap lekker

Gepubliceerd op 6 februari 2019 om 10:01

Slaap jij lekker?
Zou jij beter in willen slapen en dan ook echt willen doorslapen? Ja toch? Dat wil iedereen!

Ikzelf slaap op zich heerlijk. Ik slaap snel in en kan een tijdje goed doorslapen. Echter heb ik geen doorsnee gezin waardoor ik elke nacht wel een keer wakker wordt. Mijn meervoudig gehandicapte dochtertje Yara is minstens een keer per nacht wakker. Haar slaapritme is niet zoals bij ieder ander kind. Vaak kijk ik even op de monitor of het alleen keuvelen is of luister ik of er echt iets aan de hand is. Daar valt voor mij helaas geen olie voor te gebruiken want ik moet natuurlijk wel alert blijven. 

Nu is het wel zo dat we Yara's slaapritme een tijdlang aardig hebben kunnen bijtrekken. Elke avond even StressAway met Lavender in de diffuser maakte dat ze rustig en dieper ging slapen. Helaas is ze op dit moment weer wat van de leg waardoor het opnieuw zoeken is naar een goede olie combinatie. Ik ben sinds twee dagen bezig met de Cedarwood olie. Deze gaat onder en op haar grote teen en in het kuiltje van haar nek. Aangezien sommige oliën even de tijd moeten hebben is het nog even afwachten. Bij haar grote broer hielp Cedarwood een tijdlang erg goed. Hij was 's nachts veel wakker en Cedarwood maakte zijn nachten wat beter. Inmiddels is hij deze olie niet meer nodig. We denken dus dat het bij Yara ook goede resultaten zal geven! 

StressAway, Lavender en Orange zijn oliën uit de Starterkit die het meest gebruikt worden om te ontspannen en lekker te kunnen slapen. Vooral Orange is bij kinderen favoriet! Druppel het op een knuffel en ze krijgen een warm en veilig gevoel. 

De oliën uit de Young Living promo van deze maand (oliën die je gratis krijgt als je voor een bepaald aantal punten besteld) zijn ook helemaal gericht op lekker slapen. Dus geven de oliën uit de Starterkit je net niet het resultaat waar je naar verlangd is kun je met de oliën van de flyer ook heel goed uit de voeten. Daarnaast vind ik RuTaVaLa ook een hele fijne olie om bij te kunnen slapen (onder de voeten, want het ruikt sterk, of samen met een verzachtende olie in de diffuser). 

 


«