Hoe is jouw buikgevoel?

Gepubliceerd op 29 januari 2019 om 11:53

Heb jij ook weleens, of voortdurend, een vervelend buikgevoel? Komt dat door vastzittende ontlasting? Of komt het juist te gemakkelijk? Heb je prikkelbare darmen? Heb je veel last van brandend maagzuur? Heb je spanningen en stress? Een druk leven? Last van je maandelijkse periode? Een voedingsallergie? Blaasontsteking? Of iets heel anders dat je een vervelend buikgevoel geeft?

Voor elk symptoom zijn één of meerdere essentiële oliën die het vervelende gevoel kunnen verminderen. Grijp dus niet meteen naar een paracetamol maar laat de natuur je helpen!

Dé lifesaver binnen ons gezin op het gebied van een vervelend buikgevoel is wel DiGize olie. Die heeft ons door meerdere verstoppingen en buikgriepjes heen geholpen.  En door maagzuur en een naar gevoel van teveel en te vet eten. Nu is de geur van DiGize op zijn zachtst gezegd een beetje wennen. Er zijn mensen die er juist naar van worden. Maar... ga het gewoon gebruiken want het went. Echt! De olie zit in de starterkit, maar is natuurlijk ook los te koop. En is voor meerdere problemen in te zetten want heb je vastzittend slijm of ben je erg verkouden kan deze olie ook helpen. Je verwacht het niet van zo'n specifieke buikolie maar het is wel zo. 

Hormonaal zijn meerdere oliën inzetbaar. Specifiek voor het reguleren van je hormoonbalans maar ook voor PMS en menstruatie. Daarnaast helpt Lavender bij het vervelende maandelijkse buikgevoel. 

StressAway essentiële olie doet haar naam eer aan. Gebruik het op drukke momenten. Op die momenten dat de spanning je buikpijn geeft. Tijdens de ochtend- en avondspits als je kinderen van alles moeten en willen. En jij je geduld dreigt te verliezen. 

Over blaasontsteking kan ik boeken vol schrijven. Wat hebben we het er met Yara mee te stellen gehad. Totdat Young Living in ons leven kwam en er één olie in de starterkit zat die een ommekeer bracht in haar leven met chronische urineweginfecties. Thieves. Op de heftige momenten versterkt met Oregano. Ik ben echt compleet Thieves fan en heb er naast de olie, tandpasta en handzeep ook afwasmiddel en wasmiddel van. Wat een verslavend geurtje. Elke dag gaat de Thieves olie in de diffuser. Heerlijk!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Eén ding is zeker; voor elke wens is een essentiële olie. Laat me weten waar jouw vervelende buikgevoel vandaan komt dan geef ik je de passende olie door!

 


«   »