Bestellen

 

Tof dat je zo'n mooie Starterkit wilt bestellen. Spannend! Maar wat zul je er veel plezier van hebben!

En je hoeft het niet alleen te doen, ik sta klaar voor al je vragen.

Als je onderstaande stappen zorgvuldig doorloopt, haal je het meeste voordeel uit je bestelling. Zie je het niet zitten, dan maak ik een account aan voor je, geen probleem! Met een account (ook wel lidmaatschap genoemd bij Young Living) zit je overigens nergens aan vast, het is net als bij andere webwinkels een manier om je gegevens in te vullen en je bestelling te doen. Je betaalt geen contributie. 

Zorg dat je je Creditcard gegevens of Paypal account bij de hand hebt. Paypal is gemakkelijk zelf aan te maken.
Andere mogelijkheden zijn er eventueel ook maar dan moet je even met mij contact opnemen. 

 

 1. Ga via deze LINK naar de website van Young Living. Je ziet "Lid" aangevinkt staan en de land / taal ingesteld op NL. Bij ID sponsor hoort 3311177 te staan alsook bij ID introductiepersoon. Young Living is een referral based company en door via mijn nummer te bestellen, word ik je sponsor en zal ik begeleiden bij het gebruik van je Young Living producten.
  Klik op doorgaan

 2. !!! Klik helemaal onderaan op "Ga verder zonder Starterkit". Deze bestel je straks via het menu! Dus laat je niet afleiden door alles dat op je scherm staat. 

 3. Vul je persoonlijke gegevens in (vul bij commissieverwerking Persoonlijk in, vergeet niet om de voorwaarden aan te vinken). Kies je eigen wachtwoord en gebruik voor de pin '0000'. Deze pin ben je puur nodig in de correspondentie naar de klantenservice en heeft verder geen functie. 

 4. Klik links in het menu op Essentail Rewards en doorloop de stappen. Ik adviseer ALTIJD deze optie voor lagere verzendkosten, 24% memberkorting en het sparen van punten. Ik zeg het spaarprogramma de volgende maand voor je op, tenzij je het Young Living virus te pakken krijgt, wat meestal wel gebeurt.   

  De volgende bestelnummers zijn handig om te weten:
  546314 Premium Starterkit met Dewdrop diffuser (€ 171,52)
  546514 Premium Starterkit met Aria diffuser (€ 278,60)
  303108 V-6 plantaardige basisolie (€ 25,95)
  En natuurlijk kun je ook andere oliën en producten toevoegen via het zoekveld of de categorieën.

  TIP! Bestel je de V-6 basisolie erbij (die ben je nodig om de oliën te verdunnen), krijg je van mij een GRATIS verwenset twv € 25,00 (armband/ketting, etui, pen, notitieboekje, lege rollerflesjes, en meer) én dankzij het Essential Rewards programma krijg je een GRATIS olie uit de promo van deze maand! 

 5. Het opslaan en bestellen en betalen wijst zich verder vanzelf. 

 

Is de bestelling gelukt? Dan is het in spanning afwachten tot de GLS koerier komt! En het uitpakken is een waar feestje. 

Heel veel plezier en gefeliciteerd met je aanschaf!

 

Laat me weten dat je hebt besteld dan krijg je van mij het handboek (altijd) en het verwensetje (bij bestelling van kit + V6 olie) thuisgestuurd. 

Ook krijg je van mij een abonnement op de Drop Some Oil University; een website met info over alle oliën en supplementen, een community, diverse lessen en je kunt je meteen aanmelden voor de messengerbot om elke dag iets over de Starterkit te leren per messenger of email. 

Nog een voordeeltje is dat je elke maand de nieuwsbrief per post krijgt, waar ik regelmatig een sample flesje of zakje met een olie of iets anders aan toevoeg. Zo kun je verschillende producten van Young Living uitproberen. 


Ja! Ik heb de Starterkit besteld!

 

Op Facebook is het handig als we vrienden zijn want dan kan ik je in de basisgroep zetten om meteen goed van start te kunnen gaan met de oliën en de diffuser. Ook kom je in de "Olie Community" groep waar vele vragen al zijn gesteld en beantwoord zodat je met de zoekfunctie jouw probleem snel kunt vinden. Maar bovenal krijg je van mij begeleiding dus bij vragen is er een kort lijntje naar of mijn Whatsapp of Messenger! Geen vraag is te gek of te veel. 


Sandra Snippe

0628318394