Bestellen

 

Tof dat je zo'n mooie Starterkit wilt bestellen. Spannend! Maar wat zul je er veel plezier van hebben!

En je hoeft het niet alleen te doen, ik sta klaar voor al je vragen.

Als je onderstaande stappen zorgvuldig doorloopt, haal je het meeste voordeel uit je bestelling. Zie je het niet zitten, dan maak ik een account aan voor je, geen probleem! Met een account (ook wel lidmaatschap genoemd bij Young Living) zit je overigens nergens aan vast, het is net als bij andere webwinkels een manier om je gegevens in te vullen en je bestelling te doen. Je betaalt geen contributie. 

Zorg dat je je Creditcard gegevens of Paypal account bij de hand hebt. Paypal is gemakkelijk zelf aan te maken.
Andere mogelijkheden zijn er eventueel ook maar dan moet je even met mij contact opnemen. 

 

 1. Ga via deze LINK naar de website van Young Living. Je ziet "Lid" aangevinkt staan en de land / taal ingesteld op NL. Bij ID sponsor komt 11705012 te staan en bij ID introductiepersoon 3311177Young Living is een referral based company. Door via deze nummers te bestellen wordt Nynke de Kroon je sponsor en gaat zij je verder begeleiden bij het gebruik van je Young Living producten.
  Klik op doorgaan

 2. !!! Klik helemaal onderaan op "Ga verder zonder Starterkit". Deze bestel je straks via het menu! Dus laat je niet afleiden door alles dat op je scherm staat. 

 3. Vul je persoonlijke gegevens in (vul bij commissieverwerking Persoonlijk in, vergeet niet om de voorwaarden aan te vinken). Kies je eigen wachtwoord en gebruik voor de pin '0000'. Deze pin ben je puur nodig in de correspondentie naar de klantenservice en heeft verder geen functie. 

 4. Klik links in het menu op Essentail Rewards en doorloop de stappen. Ik adviseer ALTIJD deze optie voor lagere verzendkosten, 24% memberkorting en het sparen van punten. Je kunt dit spaarsysteem ten allen tijde weer opzeggen. 

  De volgende bestelnummers zijn handig om te weten:
  546314 Premium Starterkit met Dewdrop diffuser (€ 171,52)
  546514 Premium Starterkit met Aria diffuser (€ 278,60)
  303108 V-6 plantaardige basisolie (€ 25,95)
  En natuurlijk kun je ook andere oliën en producten toevoegen via het zoekveld of de categorieën.

  Het opslaan en bestellen en betalen wijst zich verder vanzelf. 

Is de bestelling gelukt? Dan is het in spanning afwachten tot de GLS koerier komt! En het uitpakken is een waar feestje. 

Natuurlijk kun je voor vragen bij mij terecht maar doordat mijn vriendin Nynke je officieel gaat begeleiden zal zij contact met je opnemen. En dan krijg je van haar ook een mooi welkomstpakket! 

Heel veel plezier en gefeliciteerd met je aanschaf!